مافیانقش قاضی در بازی مافیا : از ۰ تا ۱۰۰ درباره قاضی + پرسش و پاسخ

۱۴۰۰-۱۰-۲۹ ۱۵:۱۰به قلم بازیکوش2
https://bazikoosh.com/wp-content/uploads/2022/01/قاضی-e1642592120500.jpg

در ادامه مقاله پرطرفدار و پرخواننده نقش های بازی مافیا که با استقبال بسیار خوب خوانندگان بازیکوش رو به رو شد، تصمیم گرفتیم که نقش‌های بازی مافیا را به تفکیک نیز در قالب مقالاتی ارائه کنیم. در این سلسله مقالات خواهیم کوشید به طور تحلیلی و با ارائه همه جزئیات، عمده ظرافت‌های مربوط به هر نقش...

در ادامه مقاله پرطرفدار و پرخواننده نقش های بازی مافیا که با استقبال بسیار خوب خوانندگان بازیکوش رو به رو شد، تصمیم گرفتیم که نقش‌های بازی مافیا را به تفکیک نیز در قالب مقالاتی ارائه کنیم. در این سلسله مقالات خواهیم کوشید به طور تحلیلی و با ارائه همه جزئیات، عمده ظرافت‌های مربوط به هر نقش را بیان کنیم و خوشحال می‌شویم که خوانندگان و مخاطبان عزیز نیز نظرات خود را از تجربیات خود درباره اجرای هر یک از این نقش ها با ما در میان بگذارند. مقاله چهارم از این سلسله مقالات را به نقش قاضی در بازی مافیا اختصاص داده‌ایم. نقش قاضی در تیم شهروندان یکی از نقش های حیاتی و تأثیرگذار است و می تواند منجر به برنده یا بازنده شدن تیم شهروندان شود.

 

قابلیت‌های نقش قاضی

  • رای به نگه داشتن بازیکن در بازی (یک بار)
  • عوض کردن نتیجه رای گیری در مرحله دوم رای گیری ( یک بار).

 

توضیح کلی نقش قاضی در بازی مافیا

قاضی از شهروندانی است که توانایی دارد در فاز شب درباره نتیجه رأی‌گیری تصمیم بگیرد و به صلاحدید خود از مرگ یک شهروند جلوگیری کند! در واقع قضاوت آخر با اوست.

قاضی دو توانایی مختلف دارد: یک بار می‌تواند کسی را که در رأی گیری بیرون رفته است در بازی نگه دارد؛ یک بار می‌تواند پس از رأی‌گیری در مرحله دوم، نتیجه رأی‌گیری را عوض کند و یک نفر دیگر را تک‌رأی کند.

قاضی پس از اینکه مرحله دوم انجام شد، در آغاز شب بیدار می‌شود و یک بار می‌تواند هر کدام از دو توانایی‌اش را استفاده کند. با این حال اگر قاضی شب قبل توسط ساقی مست شده باشد، نمی‌‌تواند کاری انجام دهد. پس از خارج شدن یک بازیکن از بازی با رأی‌گیری، آن شخص باید دوباره بخوابد تا قاضی بیدار شود و تصمیم بگیرد که او را در بازی نگه دارد یا نه! یک راهنمایی در صورتی که قاضی شدید: اگر کسی تعداد رأی‌های دومش از رأی‌های اولش بیشتر بود، احتمالا شهروند است و می‌توانید او را در بازی نگه دارید.

  • این نقش در بازی نسخه شب مافیا وجود دارد.

 

جزئیات نقش و تعاملات قاضی با دیگر نقش ها

  • در سناریوی شهر مشکوک که بین ۱۶ تا ۲۰ نفره برگزار می شود، تیم شهروندان باید حتما از نقش قاضی برخوردار باشد.
  • تصمیم قاضی با صدای بلند توسط گاد بازی اعلام می‌شود و همه از تصمیمش با خبر می شوند.
  • پس از اینکه شهردار و قاضی کار خود را انجام دادند، بقیه‌ی مراحل شب انجام می‌شود.
  • اگر قاضی بخواهد رای را تغییر دهد، در ژانر شب، خدای بازی تصمیم را در همان زمان اعلام می‏کند پس از صدور رأی قاضی، شهردار می تواند بیدار شده و رای قاضی را بنا بر تشخیص خود وتو کند.
  • قاضی بین خود و گاد، علامتی را قرار می‏‌دهد تا چنانچه یکی از شخصی وکالتش را برعهده گرفته شده باشد از طریق آن به قاضی اطلاع دهد. این موضوع در طول روز به قاضی اشاره خواهد شد تا در رای گیری فرد شرکت نکند.
  • هنگامی که فردی که رای قتل برای آن صادر شده و از طریق اصابت تیر یا حمله تروریستی از بین برود، نیازی نیست قاضی بیدار شود؛ زیرا دیگر نمی تواند برای آن نقش کاری انجام دهد.
  • نقش قاضی در بازی مافیا در ژانر شب فعالیت خود را آغاز می کند و به طورکل دو بار در طول بازی، حق رای دهی دارد.

توصیه های مهم

  • در جایگاه قضاوت بین نفرات داخل رای‌گیری، عجله نکنید و در عین حال خود را بیش از حد به زحمت نیندازید.
  • این کار هم سخت است و هم به تمرکز بالا احتیاج دارد، آن هم زمانی که احتمال دارد شهردار با یک تصمیم، نتیجه کار شما را ضایع کند.
  • با قضاوت نکردن علاوه بر این‌که خود را از درگیری‌ها نجات می‌دهید، به شهروندان هم ثابت می‌کنید که چیزی از شهردار کم ندارید.
  • مدتی سکوت شاید بتواند موقعیت بهتری برای شما ایجاد کند تا قدر زحمات‌تان دانسته شود.
  • مافیا هم که توقع دارد شما با قضاوت اشتباه شهر را به دردسر بیندازید، ناکام می‌ماند و نقشه‌اش نقش بر آب می‌شود.
  • پس از قضاوت عجولانه دست بردارید و با خواندن بیو‌ی اینستاگرام دیگران (چنانچه به صورت مجازی بازی می کنید)، در این‌باره اطلاعات بیشتری کسب کنید.

 

پرسش و پاسخ

 

تقسیم وظایف شهردار و قاضی چگونه است و چطور از تداخل کار آنها جلوگیری می‌شود؟

تعامل شهردار و قاضی: کار قاضی و شهردار ربطی به هم ندارد. ممکن است قاضی جای اعدامی را با شخص دیگر عوض نکند، ولی شهردار به دادش برسد و از اعدام نجاتش دهد. یا ممکن است قاضی جای آنها را عوض کند ولی شهردار کاری نکند. یا ممکن است قاضی جای این دو نفر را عوض کند و شهردار هم با اعدام مخالفت کند. در این حالت نه کسی که رای بیشتری آورده بود می‌میرد و (چون قاضی جایش را با دیگری عوض کرده) نه کسی که رای کمتری آورده می‌میرد (چون شهردار با اعدامش مخالفت کرده است).

 

در همین زمینه بخوانید:

 

2 نظر

  • سهیل

    ۳۰/۱۰/۱۴۰۰ در ساعت ۱۵:۳۱

    وقتی شهردار توی بازی هست چه نیازی به قاضی هست که حکمش رو وتو میکنه؟ اینطوری الکی یکی از نقش های شهروندها سوخت نمیشه؟

    پاسخ

    • بازیکوش

      ۳۰/۱۰/۱۴۰۰ در ساعت ۱۷:۱۳

      بله، تا حدی همینطور هست که شما گفتید. اگر تعداد بازیکنان کم باشه، نیازی نیست همزمان شهردار و قاضی داخل بازی باشند؛ ولی در صورت کامل بودن نفرات (بین ۱۶ تا ۲۰ نفر) قاضی و شهردار به دلیل وظایف مجزایی که دارند بهتره که هر دو استفاده بشن.

      پاسخ

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمت های مورد نیاز علامت گذاری شده است *

پنج × 4 =