بازی حیواناتپاندای بازیگوش: بازی پانداها

۱۳۹۹-۱۲-۰۸ ۱۹:۱۲به قلم بازیکوش0
https://bazikoosh.com/wp-content/uploads/2021/02/panda.png

اگر قرار باشد از بین حیوانات بامزه‌ترین و نمکین‌ترین آنها انتخاب شوند، قطعاً پانداها جزو نامزدهای اصلی هستند. پانداها در عین تنبل بودن، بسیار بازیگوش و مرتباً مشغول شیطنت هستند. در این صفحه که مرتباً به روز خواهد شد، مجموعه ویدیوهایی از بازی‌های مختلف پانداها با عنوان « پاندای بازیگوش » را مشاهده خواهید کرد....

اگر قرار باشد از بین حیوانات بامزه‌ترین و نمکین‌ترین آنها انتخاب شوند، قطعاً پانداها جزو نامزدهای اصلی هستند. پانداها در عین تنبل بودن، بسیار بازیگوش و مرتباً مشغول شیطنت هستند. در این صفحه که مرتباً به روز خواهد شد، مجموعه ویدیوهایی از بازی‌های مختلف پانداها با عنوان « پاندای بازیگوش » را مشاهده خواهید کرد. با ما همراه باشید.

 

پاندای عشق توپ!

پاندای بازیگوش: توپ خودمه، به هیشکی نمیدم!

 

پاندای بازیگوش در حال ذوق مرگ!

پاندای بازیگوش: وقتی به پاندا خبر میدن که بابا شدی!

رقابت نفس‌گیر پانداها

پاندای بازیگوش : عمراً اگه بذارم تنها بری!

پاندای کونگفو کار واقعی!

 

پاندای بازیگوش: پاندای کونگفوکار این بار در واقعیت!

خرس نانچیکوباز

پاندای بازیگوش: خرس نانچیکو باز!

 

زندگی روزمره پانداها

پانداها جزو جانورانی هستند که روی زمین زندگی می‌کنند و وقتشان را به گشت وگذار و در تپه‌ها و تغذیه از گیاه بامبو می‌گذرانند. پانداها چه نر چه ماده به تنهایی زندگی می‌کنند و حتی حیوانات ماده حضور یک ماده دیگر در محدوده خود را تحمل نمی‌کنند. پانداها با صداهایی که از خود تولید می‌کنند با یکدیگر ارتباط می‌گیرند و نیز با پنجه کشیدن بر درخت و همچنین با بوی ادرار خود محدوده خود را نشانه‌گذاری می‌کنند. این حیوان می‌تواند از درخت بالا برود و در درختان توخالی یا شکاف سنگ‌ها پناه بگیرد اما برای خود لانه دائمی نمی‌سازد. پانداها مانند سایر خرس‌ها به خواب زمستانی نمی‌روند بلکه در زمستان‌ها به ارتفاعات گرمتر نقل مکان می‌کنند. نکته دیگر دربارهٔ پاندا این است که این حیوان بیشتر روی حافظه فضایی تکیه می‌کند تا حافظه دیداری.

پانداها تنها در طول دوران کوتاه جفت‌گیری در کنار همدیگر جمع می‌شوند اما بعد از جفت‌گیری، نر ماده را تنها می‌گذارد و ماده، توله‌اش را به تنهایی بزرگ می‌کند.

توله پانداها!

پاندا بین یک تا دو توله به دنیا می‌آورد و اگر توله‌ها دو تا باشند، پاندای مادر یکی از آنها را رها می‌کند و توله فوراً می‌میرد. فعلاً دانشمندان نمی‌دانند پاندای ماده چگونه و بر چه مبنایی یکی از دو توله را انتخاب می‌کند. شاید توله ضعیف‌تر را رها کند اما چیزی ثابت نشده‌است. پدر هیچ کمکی به بزرگ شدن توله نمی‌کند.

بچه پاندا در ۷ ماهگی

هنگامی که توله به دنیا می‌آید صورتی، بی‌مو و نابیناست[۱۸] و ۶ تا ۱۴ دفعه در روز و هر دفعه تا ۳۰ دقیقه از مادرش شیر می‌خورد. مادر ممکن است ۳ تا ۴ ساعت توله خود را در پناهگاه رها کند و به دنبال غذا خوردن برود و در طول این چند ساعت توله کاملاً بی‌دفاع است. یک تا دو هفته بعد از تولد، نقاطی از پوست که قرار است سرانجام خز سیاه درآورد، تغییر رنگ داده و سیاه می‌شود. مقدار کمی رنگ صورتی ممکن است روی خز توله به وجود آید که حاصل واکنش شیمیایی بین آب دهان مادر و خز توله است. یک ماه پس از تولد، رنگ توله کامل می‌شود اما هنوز نمی‌تواند راه برود، بلکه تنها در ۷۵ تا ۹۰ روزگی شروع به خزیدن می‌کند.[۱۷] مادر با غلتاندن و کشتی گرفتن با توله‌اش بازی می‌کند. توله تا ۶ ماه فقط شیر می‌خورد و تازه بعد از شش ماهگی می‌تواند تنها مقدار کمی بامبو بخورد. به هر حال شیر مادر تا ۱ سالگی مهم‌ترین منبع غذایی توله به حساب می‌آید. توله در پایان یک سالگی به ۴۵ کیلوگرم می‌رسد و تا یک سال و نیم – دو سالگی با مادر زندگی می‌کند. مدت زمان بین دو زایمان برای خرس پاندای ماده ۲ سال است و بعد از ۲ سال از زایش نوزاد، دوباره آماده جفت‌گیری و تولد نوزاد بعدی می‌شود.

 

برای دیدن ویدیوهای بیشتر از بازی حیوانات، به صفحه بازیکوش در آپارات سر بزنید.

 

مطالب مشابه:

بازی میمون ها

 

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمت های مورد نیاز علامت گذاری شده است *

شانزده + 17 =