بازی میدان مین یکی از بازیهای گروهی و مشارکتی است که یک نماینده از هر تیم سعی میکند با دقت به راهنماییهای همتیمیهایش، مسیر را به سلامت طی کند. حس اتکای کامل به همتیمی در عین تعلیق و گیجی کامل، بازیکن را برای...
بزرگسالانپرتحرکتیمیسیزده بهدرمهیجمیدان مین

بازی میدان مین یکی از بازیهای گروهی و مشارکتی است که یک نماینده از هر تیم سعی میکند با دقت به راهنماییهای همتیمیهایش، مسیر را به سلامت طی کند.حس اتکای کامل به همتیمی در عین تعلیق و گیجی کامل، بازیکن را برای لحظاتی با اطرافیانش به یک روح واحد تبدیل میکند و شخص، به کلی از پوسته تنگ تنهایی خود خارج میشود.
همه ما هر چقدر هم که مستقل و خودساخته باشیم. گاهی احساس میکنیم نیاز داریم خود را به یک نفر«دیگری» بسپاریم و با فرمان او زندگی کنیم. بهویژه اگر در ارتباط گرفتن با دیگران دچار مشکل شده و حالت در خود فرورفتگی پیدا کرده باشیم، چنین اتکایی بسیار غریب، آشناییزدا و در غالب موارد لذتبخش است.
در همه بازیهایی که با مکانیزم کمک و راهنمایی انجام میشوند، از پانتومیم گرفته تا مسابقات حرفهای اتوموبیلرانی، چنین احساسات مثبتی تولید و درگیر میشود. بازی میدان مین، نیز یکی از کاملترین، سادهترین و مستقیمترین مصادیق این نوع بازی است که یک طرف خود را بطور کامل به دیگری دانای کل میسپارد.
از سوی دیگر بازیکنانی که نقش راهنما را به عهده میگیرند، لذت یک کمک پیام برگونه را تجربه خواهند کرد. ما دوست داریم حقایقی را که میدانیم به عنوان راهنمایی و کمک، به عزیزانمان بگوییم، مخصوصا زمانی که خودشان درخواست کمک دارند. این کار حس خیرخواهی، احساس سودمندی، عزت نفس و اعتماد نفس و در عین حال حس خوب قابل اعتماد بودن را به ما منتقل میکند.
ملزومات
- هر شیء که بتوانیم آن را به عنوان مین در نظر بگیریم (قوطی نوشابه، جعبه، لیوان یکبارمصرف)
- دستمال یا پارچهای برای بستن چشمهای بازیکن
دستورالعمل
بعد از گذاشتن مینها بر روی زمین به دو گروه تقسیم شوید و به روش شیر یا خط ویا سنگ کاغذ قیچی تیم اول را انتخاب کنید.
چشمهای فردی که به عنوان نفر اول وارد میدان میشود را با دستمال ببندید و همتیمیهایش به عنوان راهنما، او را برای سالم رسیدن به انتهای میدان مین کمک میکنند.
سعی کنید در حین راهنمایی خود را به جای بازیکن وسط میدان تصور کنید و به او از کمک کنید که به کدام سمت حرکت کند و با آرامش این کار را انجام دهید تا بازیکن تمرکز خود را از دست ندهد و به مین برخورد نکند و سالم به انتهای میدان برسد.
اگر بازیکن به سلامت خارج شد تیم الف یک امتیاز میگیرد و تیم بعد بازیکن خود را به میدان میفرستد و دو تیم تا انتها به همین ترتیب بازی میکنند.
این بازی تا آنجا ادامه پیدا میکند که از هر تیم تمام بازیکنان یکبار در جایگاه بازیکن اصلی قرار گیرند. برنده بازی تیمی است که بیشترین امتیاز را داشته باشد؛ یعنی افراد بیشتری از آن تیم به سلامت به انتهای میدان رسیده اند.
تقویت مهارتها
- هماهنگی اعصاب شنوایی و حرکتی
- تعامل اجتماع
- رهبری گروه
این بازی را با دوستان خود امتحان کنید و تجربه خود را از احساساتتان با ما در میان بگذارید.😉
با کلیک روی اینجا این پست را در صفحه اینستاگرام بازیکوش نیز ببینید.
مطالب مرتبط: