چند نفرهخارجیمعرفی بازیبطری بازی: بوسه بازی منسوخ‌شده!

۱۴۰۰-۰۱-۲۰ ۲:۰۱به قلم بازیکوش0
https://bazikoosh.com/wp-content/uploads/2021/04/truth-and-dare-questions-e1617914163862.jpg

بطری بازی که معمولاً با بازی جرات یا حقیقت اشتباه گرفته می شود، یک بازی جنجالی غربی است که در این نوشته به تاریخچه مختصر و ظهور و افول آن در غرب می پردازیم. این چالش بطری که شاید عجیب ترین و مثبت ۱۸ ترین بازی تاریخ باشد، این تاریخچه و تأمل در آن نکات...

بطری بازی که معمولاً با بازی جرات یا حقیقت اشتباه گرفته می شود، یک بازی جنجالی غربی است که در این نوشته به تاریخچه مختصر و ظهور و افول آن در غرب می پردازیم. این چالش بطری که شاید عجیب ترین و مثبت ۱۸ ترین بازی تاریخ باشد، این تاریخچه و تأمل در آن نکات درخور درنگی را نشان می‌دهد.

تاریخچه یک بازی مثبت ۱۸

بطری بازی که با اسامی دیگری همچون چرخش بطری (spin the bottle)، بوسه بازی (بوس بازی ، بوسیدن بازی) (kissing party game) یا « ببوس مرا» (kiss me) نیز شناخته می‌شود، بازی ای است که در غرب و در مهمانی‌های نوجوانان دختر و پسر انجام می‌شود.
این بازی در نیمه دوم قرن بیستم در میان نوجوانان بسیار محبوب بود؛ زیرا باعث ایجاد تعاملات «جنسی» بین دختران و پسران می‌شد. حتی به عنوان «بازی مهم برای بچه دبیرستانی‌های پرانرژی» توصیف شده است. از بطری بازی به عنوان یک بازی مهمانی یا پارتی گیم برای افراد نزدیک بلوغ (coming of age) نیز نام برده اند. [۲]

این بازی در بین نوجوانان کم سن و سال محبوب بوده است. هرچند گاهی اوقات جوانان یا بزرگسالان نیز آن را بازی می کنند. بر اساس شواهد، محبوبیت این بازی از دهه ۱۹۸۰ کاهش یافته است.

بطری بازی یا چرخش بطری
بازیکنان مشغول بطری بازی

نحوه بازی

بطری بازی یا چرخش بطری توسط چندین بازیکن (یا بیشتر) انجام می‌شود که به صورت دایره‌ای می‌نشینند یا می‌ایستند.

در چالش بطری بازی یک بتری در وسط دایره روی زمین یا روی میز قرار می‌گیرد. یک بازیکن بطری را می چرخاند و باید هنگامی که بطری چرخش را متوقف می کند، شخصی را که بطری به او نشان می‌دهد ببوسد.

روش دیگر این است که شخصی که بطری به او به طرف اوست، شخصی را که بطری پشتش به آن است، ببوسد.

تعداد بسیار متنوعی از بوس بازی یا بطری بازی وجود دارد. یک روش این است که در عوض، دو بازیکن باید در عرض پنج ثانیه بغل شوند، در غیر این صورت، آنها باید در ۱۰ ثانیه ببوسند و اگر ۱۰ ثانیه بالا باشد و آنها بوسیده نشوند، پس آنها باید بوسه فرانسوی را ببوسند.

تغییرات امکان انجام سایر کارها را فراهم می کند. این همچنین می تواند مورد استفاده قرار گیرد برای تصمیم گیری بازیکنان برای بازی های دیگر ، مانند حقیقت یا جرات؟ یا هفت دقیقه در بهشت. این تغییرات همچنین ممکن است شامل مجازاتی مانند از بین بردن یک لباس باشد.

بطری بازی در سریال فرندز (فصل چهارم، قسمت ۱۶)؛ صحنه ای که راس گلر ، مونیکا ، فیبی بوفی ، جویی تریبیانی ، چندلر بینگ و امیلی به پیشنهاد ریچل برای بطری بازی جمع می‌شوند!

نسخه دیگر: هفت دقیقه در بهشت!

در بازی هفت دقیقه در بهشت (Seven minutes in heaven)، دو نفر انتخاب می شوند که داخل کمد یا فضای بسته تاریک دیگری بروند و به مدت هفت دقیقه هر کاری را دوست دارند انجام دهند! بوسه زدن یا صحبت عاشقانه برای شرکت‌کنندگان امری عادی است! اما ممکن است به جای صحبت کردن، در آغوش کشیدن را انتخاب کنند یا به سادگی هیچ کاری انجام ندهند و منتظر بمانند که زمان آن منقضی شود. نفرات انتخابی را معمولاً با روش‌های مختلفی مانند چرخاندن بطری، قرعه کشی یا رای گیری انتخاب می‌کنند!

نخستین بازی « هفت دقیقه در بهشت » در سال ۱۹۵۳ ثبت شده است! همچنین در سال ۱۹۵۸ و در فیلم « هفت دقیقه در بهشت » نخستین بار این بازی در سینما معرفی شد.

بطری بازی هفت دقیقه در بهشت
فیلم هفت دقیقه در بهشت ، محصول سال ۱۹۵۸ که به ترویج این بازی در جامعه امریکا انجامید

ملاحظات

بطری بازی یا بوس بازی جزو معدود بازی‌هایی است که فقط آن را جهت شناخت بازی‌های غربی معرفی کرده‌ایم و جزو بازی‌های پیشنهادی ما برای جمع‌های دوستانه، خانوادگی یا هر گونه جمع دیگری نیست. اگر هم قرار باشد این بازی در یک جمع غربی انجام شود، این ملاحظه که یک بازی +۱۸ است مورد توجه قرار می‌گیرد.

هرچند این بازی در ظاهر یک بازی شاد و صمیمانه است، ولی ازآنجاکه بازیکنان را به کاری وادار می‌کند که ممکن است قلباً به آن رضایت نداشته باشند، و در عین حال تبعاتی داشته باشد که از آن بی خبر هستند و ممکن است روابط بازیکنان را دستخوش تغییرات منفی کند، پیشنهاد نمی شود.

این بازی حتی در کشورهای غربی به حدی خارج از عرف است که پیشنهاد دهنده این بازی در جمع، مورد قضاوت منفی جامعه قرار می‌گیرد. برای مثال پیشنهاد یک نماینده دموکرات امریکایی به یکی از کارمندانش برای انجام این بازی، که با پاسخ منفی کارمند رو به رو شده بود، به یک بمب خبری تبدیل شد و سرزنش‌های شدیدی را برای این نماینده مجلس به همراه داشت.

نهایتا اینکه تاریخچه این بازی و روند ظهور و افول آن نشان می‌دهد که بازی‌ها حتی اگر در ابتدای معرفی و ابداع با اقبال جامعه روبه رو شوند، چنانچه دچار مشکلات ذاتی اخلاقی و اجتماعی یا دارای آثار زیانبار روانی باشند، هرگز دوام پیدا نمی کنند.

 

بازی‌های مشابه

جرات یا حقیقت

صندلی داغ!

 

 

* این مطلب برگردانی از صفحه ویکی پدیای انگلیسی بطری بازی و هفت دقیقه در بهشت است.

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمت های مورد نیاز علامت گذاری شده است *

سه × 5 =