بازی موزیکال هاگرگری یا گری گری یکی از بازیهای شاد گروهی کودکانه است که میتواند برای بزرگسالان نیز جذابیت داشته باشد. مکانیسم بازی شباهتهایی به بازی پچ پچ چینی و اسم و صفت دارد. بازیکنان باید هر بار یک متن را از نفر قبلی بگیرند، چیزی به آن اضافه کنند و آن را به نفر...
بازی موزیکال هاگرگری یا گری گری یکی از بازیهای شاد گروهی کودکانه است که میتواند برای بزرگسالان نیز جذابیت داشته باشد. مکانیسم بازی شباهتهایی به بازی پچ پچ چینی و اسم و صفت دارد. بازیکنان باید هر بار یک متن را از نفر قبلی بگیرند، چیزی به آن اضافه کنند و آن را به نفر بعدی بسپارند و این مطلب، به طور اختصاصی درباره مشاغل است. بنابراین بازی ها گر گری علاوه بر اینکه موزیکال است، به تقویت حافظه نیز کمک میکند و در یادگیری شغلهای گوناگون به کودک نیز مفید است؛ مخصوصاً اگر در جمع چند نفر از بزرگترها حضور داشته باشند و به شغل های عجیب اشاره کنند، معمولاً کودکان درباره این مشاغل کنجکاو میشوند. در واقع بازی هاگرگری را میتوان بازی مشاغل یا بازی شغل شناسی نیز دانست.
همانگونه که قبلاً گفته شده است، بازیهای موزیکال گروهی برای کودکان بسیار سودمند است و در بالا بردن مهارتهای اجتماعی و گروهی همچون جمع پذیری، هماهنگی، تعامل و نیز تقویت مهارتها و تواناییهای فردی همچون اعتماد به نفس، گوش موسیقایی و توانایی خوانندگی، شدیداً مؤثر است. پس با ما همراه باشید با آموزش بازی جذاب و زیبای ها گرگری.
مشخصات بازی
تعداد نفرات: ۴ الی ۲۰ نفر
رده سنی: +۴
مدت زمان: ۱۰ الی ۳۰ دقیقه
دستورالعمل بازی هاگرگری
همانطور که در فیلم مشاهده میکنید، بازیکنان باید به صورت گرد بنشینند و بازی از یک نفر به عنوان سرگروه آغاز میشود. این بازیکن که اوستا نامیده میشود، رو به نفر اول میکند و میگوید:
- هاگرگری و هاگرگری، من که میرم اوستا گری، شما میرید چه کار گری؟
همزمان پس از آخرین کلمه استاد، همه تکرار میکنند: هاگِرگِری و هاگِرگِری!
حالا نفر سمت راست اوستا باید یک شغل برای خود در نظر بگیرد (مثلاً ریخته گری). آنگاه رو به نفر سمت راست خود میکند و میگوید:
- ها گرگری و ها گرگری، اوستا میره اوستاگری، منم میرم ریخته گری، شما میرید چه کار گری؟ (جمعیت: هاگرگری و هاگرگری)
به همین ترتیب نفر سوم یک شغل جدید برای خود در نظر میگیرد، ابتدا مشاغل قبل را تکرار میکند و سپس شغل خود را میگوید و شغل نفر راست خود را میپرسد:
- ها گرگری و هاگرگری، اوستا میره اوستا گری، ایشون میرن ریخته گری، منم میرم سفالگری، شما میرید چه کار گری؟
به همین ترتیب نفرات بعدی نیز باید کل زنجیره را تکرار کنند و شغل خود را بر آن بیفزایند. اگر بازی مثلاً بیست بازیکن داشته باشد، جملات نفر بیستم بسیار طولانی خواهد بود و باید حافظه ای بسیار قوی داشته باشد.
هر بازیکنی که نتواند زنجیره را به درستی به یاد بیاورد، در آن دور سوخته است و باید کنار بنشیند. برنده بازی کسی است که تا آخر در حلقه باقی بماند که طبیعتاً بهترین حافظه را دارد.
قوانین بازی
- در صورتی که حلقه به پایان برسد و کسی نباخته باشد، دور برمیگردد و بازیکنان مشاغل دوم یا حتی سوم و چهارم را برای خود در نظر میگیرند.
- اگر بخواهید بازی را با قانون جدی آن بازی کنید، فقط میتوانید مشاغلی را نام ببرید که با گری تمام میشوند؛ مثلاً ریخته گری، سفالگری، کوزه گری، آهنگری، درودگری، رفوگری، رفتگری، کارگری، مسگری, زرگری
- اما اگر تعداد نفرات بسیار زیاد است و مشاغل منتهی به «گری» کم میآید، میتوانید به انتهای مشاغل عادی نیز «گری» اضافه کنید؛ مثلاً نانواگری، پلیس گری، آشپزگری و…
یک نظر
it asmr
۰۱/۱۰/۱۴۰۰ در ساعت ۰۰:۲۰
This paragraph offers clear idea in favor of the new users of blogging, that truly how
to do blogging.