بازی حکم در اصل یک بازی چهارنفره است ولی اخیراً به دلیل محبوبیت بالای این بازی، اقبال به آن نسخههای دو نفره، سه نفره، پنج نفره، شش نفره یا حتی حکم هفت نفره نیز زیاد شده است. در واقع می توان گفت بهترین حالت این بازی همان حکم چهار نفره است ولی قوانین مشخصی برای...
بازی حکم در اصل یک بازی چهارنفره است ولی اخیراً به دلیل محبوبیت بالای این بازی، اقبال به آن نسخههای دو نفره، سه نفره، پنج نفره، شش نفره یا حتی حکم هفت نفره نیز زیاد شده است. در واقع می توان گفت بهترین حالت این بازی همان حکم چهار نفره است ولی قوانین مشخصی برای حکم دو نفره نیز ارائه شده است که می تواند آن را به یک دوئل جذاب تبدیل کند. اما حکم های سه نفره ، پنج نفره و نیز حکم ۷ نفره، صرفاً در حد تست های اولیه این بازی در حال اجرا شدن هستند و باید دید آیا در بلندمدت قوانین نسخه های غیر چهارنفره و دو نفره نیز تثبیت می شوند یا نه.
برای بازی پاسور هفت نفره با توجه به محدودیت تعداد کارتهای ورق، چاره ای جز این نیست که از روش ترکیبی استفاده شود. با ما همراه باشید تا با هم به آموزش حکم هفت نفره بپردازیم.
آموزش حکم هفت نفره ترکیبی
با توجه به اینکه هر دست ورق فقط ۵۲ ورق دارد و این عدد به ۷ بخشپذیر نیست برای اینکه بتوانیم یک بازی حکم هفت نفره ترتیب دهیم باید سه ورق را کنار بگذاریم و در این صورت هر نفر فقط هفت ورق خواهد داشت. بنابراین حتی به فرض اینکه بتوان به مدلی برای بازی رسید، بازی بسیار کوتاه می شود. بنابراین به نظر میرسد برای حکم هفت نفره، بهترین روش اجرای بازی به روش ترکیبی است.
به این منظور برای بازی حکم هفت نفره باید از ترکیب دو بازی حکم چهار نفره و حکم سه نفره استفاده کرد. یعنی یک گروه به بازی حکم چهار نفره بپردازند و گروه دیگر به بازی حکم سه نفره. سپس تیم برنده بازی حکم چهار نفره به مصاف تیم برنده حکم سه نفره (که متشکل از نفر اول و دوم این بازی است) بروند.
تیم بازندگان نیز میتوانند برای تعیین نفر سوم، یک بازی حکم سه نفره ترتیب دهند. در ادامه میتوانید دستورالعمل بازیهای حکم چهارنفره و حکم سه نفره را مطالعه کنید.
یک نظر
علیرضا
۲۸/۰۹/۱۴۰۰ در ساعت ۰۱:۰۲
باحال بود ولی اگه قراره هفت نفره ش اینطوری بازی بشه که خب چهار نفر بازی کنن بعد تیم برنده با دو نفر بعدی بازی کنه. روشی نمیشناسید که هر هفت نفر همزمان بازی کنن؟