مافیانقش دندانپزشک در بازی مافیا : همه چیز درباره نقش مرموز تیم شهروندان

۱۴۰۰-۱۱-۰۱ ۳:۱۱به قلم بازیکوش1
https://bazikoosh.com/wp-content/uploads/2022/01/دندانپزشک.jpg

در ادامه سلسله مقالات نقش های بازی مافیا به هفتمین نقش از نقش های مهم بازی مافیا رسیده ایم. نقش دندانپزشک در بازی مافیا که گاه با عنوان روانپزشک نیز از آن یاد می شود یکی از نقش های اثرگذار تیم شهروندان است که می تواند با تشخیص های به موقع خود مسیر بازی را...

در ادامه سلسله مقالات نقش های بازی مافیا به هفتمین نقش از نقش های مهم بازی مافیا رسیده ایم. نقش دندانپزشک در بازی مافیا که گاه با عنوان روانپزشک نیز از آن یاد می شود یکی از نقش های اثرگذار تیم شهروندان است که می تواند با تشخیص های به موقع خود مسیر بازی را به نفع تیم شهروندان تغییر دهد. این نقش در واقع برعکس نقش ناتاشاست و کاری را که ناتاشا در تیم مافیا به نفع مافیاها انجام می دهد، دندان پزشک در تیم شهروندان و به نفع شهر انجام می دهد. با ما همراه باشید تا با نقش دندانپزشک یا روانپزشک بیشتر آشنا شویم.

 

قابلیت دندانپزشک در بازی مافیا

  • لال کردن یکی از بازیکنان در روز بعد (دو بار)

 

 

توضیحات کلی درباره نقش دندان پزشک

روانپزشک یا دندانپزشک چنانکه از نامش پیداست کسی است که می‌تواند با دقت در سخنان کل جمعیت و خواندن ذهن کلی جمعیت، اقدام به ساکت کردن یک مافیا یا حتی یک شهروند کند تا مسیر بازی را تغییر دهد. روان پزشک فرد مورد نظر خود را در فاز شب انتخاب می کند و فرد مورد نظر، در روز بعد به مدت ۲۴ ساعت باید سکوت اختیار کند و فقط حق تأیید یا عدم تأیید (با علامت دست) را دارد و نیز می‌تواند در رای گیری ها شرکت کند؛ ولی به هیچ عنوان اجازه صحبت کردن و جهت دهی به جریان بازی را ندارد.

این نقش در برنامه شب‌های مافیا که از فیلیمو پخش می‌شود، «روانپزشک» و در سناریوی مافیای شهر مشکوک «دندانپزشک» نام دارد. در بعضی سناریوها دندان پزشک فقط یک بار می‌تواند از قابلیت خود استفاده کند.

اما اینکه روانپزشک قربانی خود را از بین مافیاها انتخاب کند و یا از بین شهروندان، کاملاً به بازی خوانی او بستگی دارد.

اگر روانشناس مطمئن شود که یکی از بازیکنان مافیاست و در حال جهت دهی به بازی و فریب شهروندان است، می تواند با ساکت کردن او هم از تأثیرش بر جریان بازی کاهش دهد و هم به دیگر شهروندان این پالس را بدهد که بیش از همه به او مشکوک است.

در مقابل، اگر روانپزشک متوجه شود که یکی از شهروندان در تشخیص مافیا دچار اشتباه شده و در حال تبرزنی است و یا برعکس خودش به نوعی زیر تارگت قرار گرفته که در دفاع کردن از خود به مشکل خورده و با حرف زدنِ بیشتر، ممکن است در مظان اتهام بیشتری قرار گیرد، او را ساکت می کند تا با حرف زدن، کار تیم را بیش از این دچار مشکل نکند.

اینکه روانپزشک انتخاب کند که از قابلیتش استفاده کند یا نه و اینکه در صورت استفاده، مافیا را لال کند یا شهروند را، کاملاً بستگی به بازی خوانی او دارد و به طرز محسوسی می تواند بر روند بازی اثر بگذارد.

جزئیات نقش و تعاملات روان پزشک با سایر بازیکنان

  • انتخاب روانپزشک بر رئیس مافیا تاثیری ندارد. بنابراین تنها حُسن این انتخاب آن است که روانپزشک می تواند مستقیماً او را شناسایی کند و روز بعد با استدلال (و نه مستقیماً با اشاره به آنچه دریافته) او را وارد رأی گیری و سپس از جریان بازی خارج کند.
  • بازیکنی که توسط دندان‌پزشک سایلنت می شود، نمی‌تواند توسط کشیش از حالت سکوت خارج شود (دلیل این مسئله اصل «عدم تقدم شهروند» است).
  • روانپزشک باید در نوع صحبت کردن خود احتیاط کند تا مافیا به او مشکوک نشود و موقعیت او را به خطر نیندازد.
  • دندان پزشک نمی تواند یک نفر را دو بار لال کند. اما اگه همه یک بار سایلنت شده باشند، می‌تواند دوباره از بین افراد یکی را انتخاب کند.
  • یک تفاوت مهم دندان‌پزشک با ناتاشا در اختیاری بودن قابلیت اوست؛ یعنی روانپزشک اجباری برای سایلنت کردن افراد ندارد، اما ناتاشا حتما باید هر شب یک نفر را سایلنت کند.
  • نوبت بیدار شدن دندانپزشک در فاز شب، نفر دهم است؛ یعنی بعد از تفنگدار و قبل از کشیش.
  • اگر کسی وارد ترکیب هیئت منصفه شود، حتی اگر توسط روانپزشک یا ناتاشا سایلنت هم شده باشد، می‌تواند صحبت کند. اما پس از تمام شدن دادستانی نمی‌تواند. اعلام این موضوع که چه کسانی سایلنت هستند پس از اتمام جلسه دادستانی انجام می‌شود. به طور کلی، جلسه دادستانی باید بلافاصله پس از بیداری و قبل از اینکه سرنخ جدیدی به بازی اضافه شود انجام گیرد. خود سایلنت شدن نیز مانع استفاده بازیکنان از قابلیتشان نمی‌شود.

در همین زمینه بخوانید:

همه چیز درباره نقش قاضی در بازی مافیا
از صفر تا صد درباره نقش شهردار 
مافیای بدون خدا یا همان گاد پلیر چگونه است؟

یک نظر

  • امید

    ۰۳/۱۱/۱۴۰۰ در ساعت ۱۳:۰۸

    این نقش در اصل اسمش نه دندونپزشکه نه روانپزشک. بهش میگن سایلنسر یعنی لال‌کن. اصلا نه ربطی به دندونپزشکی داره نه به روانپزشکی معلوم نیست چرا اسمش رو اینطوری عوض کردند
    مگه آدم دندونش رو بکشن لال‌ میشه یا مثلا روانپزشک ها آدما رو لال میکنن؟ بهتره برگرده به همون اسم قبلی سایلنسر.

    پاسخ

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمت های مورد نیاز علامت گذاری شده است *

20 + دو =